SORIN CÂRŢU: Suntem ca o adevărată echipă, unitatea de grup a primat și așa am obținut și aceste rezultate.

La interviul de la finalul jocului, acordat DigiSport şi Look TV, Sorin Cârţu a afirmat: „După desfășurarea ostilităților nu pot spune că am fost neîndreptățiți. Cele două echipe au avut evoluţii apropiate, practic am vrut să nu greșim. Știam că cel care va greși primul îi va fi foarte greu să revină. Sunt de acord, meciul a fost slab. Adică ce, nul-nul, asta înseamnă 0-0. Modestă partida, într-adevăr”.

Despre faza din minutul 78, când şutul lui Bawab s-a oprit în braţul lui Yahaya, Cârţu a spus: „N-am cum să comentez reluările, poate că în rapiditatea partidei n-a văzut arbitrul. Dar la momentul fazei, Felix Grigore a sărit și a cerut penalty. Așa cum Felix a văzut de acolo mâna jucătorului, la fel de bine putea să vadă și al șaselea sau al șaptelea, al optulea adițional. Ei sunt doar cu ochii pe noi, pe antrenori, să nu cumva să facem ceva. Și dacă le dă 7-8-9, 10 adiționali să le dea, tot nu fac nimic”.

Directorul tehnic al Universităţii a comentat astfel seria de invincibilitate: ”Într-adevăr suntem ca o adevărată echipă, unitatea de grup a primat și așa am obținut și aceste rezultate. Acum pot să fiu acuzat și de subiectivism, dar băieții au avut la un moment dat 2 puncte, iar acum au 39. La momentul ultimei înfrângeri era o diferență de 13-14 puncte între Astra și noi, acum suntem la egalitate”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.