SĂNDOI: Nu ne interesează să câştigăm la scor, să răzbunăm eşecul din tur

Emil Săndoi a prefaţat jocul de  sâmbătă, cu Astra: „În primele cinci etape am întâlnit echipe cu aspiraţii europene, cum sunt Steaua şi Petrolul, şi am obţinut rezultate bune. Şi Astra este una dintre echipele din fruntea clasamentului şi ne dorim ca mâine să câştigăm. Suntem pe o pantă ascendentă după ce la Ploieşti am reuşit un meci bun. O victorie ar fi foarte importantă pentru suporteri, deoarece în startul returului am obţinut succese doar în deplasare. Vrem să-i facem fericiţi pe fanii care vor veni mâine la stadion. Băieţii au muncit foarte mult. Avem o echipă care stă bine în teren şi e pregătită din punct de vedere fizic.  Nu ne interesează să câştigăm la scor, să răzbunăm eşecul din tur. Importante sunt punctele. La vremea respectivă, când s-a pierdut cu 5-0, chiar dacă nu eram noi antrenori, acea înfrângere a lăsat un gust amar. Avem doi jucători suspendaţi pentru acest meci, Tîrnăcop şi Nuno Rocha, dar sunt convins că jucătorii care-i vor înlocui o vor face cu succes“.

În privinţa băncii tehnice nu este doar meritul lui Cârţu şi Săndoi pentru această serie de rezultate. Îi avem lângă noi pe Silviu Lung, Ionuţ Moşteanu, Adrian Popescu şi Cornel Blejan, un preparator fizic foarte bun. Şi munca tuturor se vede în statistici, în rezultate.

Despre adversar, antrenorul Ştiinţei a spus: „Astra vine, de asemenea, după o victorie, cu Rapid, iar în ultima perioadă şi prestaţiile echipei din Giurgiu s-au îmbunătăţit. Astra are multe individualităţi în cadrul lotului. Lung şi Găman sunt jucători de valoare, i-am avut la echipa de tineret, au îmbrăcat şi tricoul naţionalei mari“.

Întrebat de situaţia lui Brandan, Săndoi a declarat: „Sunt convins că Pablo Brandan va rămâne în continuare la Universitatea Craiova. A reuşit să treacă peste o perioadă mai dificilă, iar la Ploieşti a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.