EDM Romania, prima platforma media pentru fanii muzicii electronice. Printre fondatori, fostul viceprimar Mihai Dragu

EDM Romania este prima platform romaneasca, website/media, care se adreseaza fanilor muzicii electronice din tara si de peste hotare. Putem vorbi despre faptul ca, la nivel international, EDM ( Electronic Dance Music ) a devenit un adevarat fenomen social, reprezentand practic, un mod de viata pentru foarte multi tineri.

Este absolut remarcabil ca, in acest moment, muzica electronica si mari producatori / dj se indentifica, cu cea mai rapidă creștere de popularitate infulentand, din plin, la nivel global intreaga evolutie a muzicii dance.

EDM Romania isi propune sa ofere cele mai importante stiri despre lumea producătorilor, artiștilor, managerilor, DJ-ilor, label-urilor, festivalurilor și multe altele.

Pentru ca in Romania n-a existat, pana la aceasta data, o preocupare reala de prezentare a unui asemenea concept, am considerat ca este de datoria noastra sa realizam un astfel de website.

EDM Romania se doreste a fi un site la dispozitia cititorilor, printr-un sistem interactiv online, aducand la cunostinta acestora, informatii despre evenimente, lansari ori noutati din domeniu, precum si productii muzicale de top.

“Am ales EDM ROMANIA, pentru ca avem de-a face cu o piata muzicala lipsita de consistenta muzicii electronice, obiectivul nostru fiind acela de a deschide noi orizonturi, in acest sens, mai ales ca am devenit primii producatori / dj romani semnati de celebra casa de discuri Spinnin’ Records.

Ne face placere sa impartasim pasiunea noastra dintotdeauna, pentru muzica electronica tuturor acelora care sunt interesati, fapt care ne aduce o mare satisfactie.”

Fondatorii proiect EDM Romania ( Pascovski V. , Mihai Dragu, Robert Alexandru Pica )

One Response to "EDM Romania, prima platforma media pentru fanii muzicii electronice. Printre fondatori, fostul viceprimar Mihai Dragu"

  1. razvan  17 septembrie 2014 at 1:32

    super tare! felicitari domnule VicePRIMAR!

    Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.